Over Steve

Steve LockBoeken kun je lezen op je tablet, internetten kan ook op je TV en e-mail check je op je telefoon. Bij elk nieuw medium dat zijn intrede doet, verstrengelen technologieën zich verder, wordt het medialandschap breder en veranderen de verhoudingen tussen gebruikers en technologie, tussen werk en privé. Doordat de grenzen tussen de verschillende media steeds meer vervagen, neemt de vraag naar ervaringsdeskundigen met een brede grondslag toe.

Steve Lock is geïnteresseerd in mediagebruik en communicatie in zowel commerciële als maatschappelijke context. Tegelijk is hij op praktische wijze betrokken bij de toepassing van nieuwe mediatechnologieën en communicatie in het bedrijfsleven en in de publieke sfeer.

Na het behalen van zijn VWO-diploma in ‘s-Hertogenbosch, ging Steve Communicatie- en Informatiewetenschappen studeren aan de Universiteit Utrecht. Ondertussen werkte hij voor verschillende mediabureau’s als webdeveloper, programmeur en communicatieadviseur. Verder behaalde hij met succes het diploma Digital Film & TV aan de SAE in Rotterdam en zijn studie in Utrecht rondde hij af met een scriptie in de richting New Media & Digital Culture en ging over de wijze waarop Google met persoonsgegevens omgaat.

wordpress-internetbureauSinds 2012 is Steve betrokken bij WordPress internet- en marketingbureau Sowmedia.nl, waar hij zich inzet voor de ontwikkeling van WordPress websites, het uitbrengen van communicatieadvies en voor de ontwikkeling van diverse diensten.

[button target=”_top” style=”” class=”btn_blue” link=”http://www.stevelock.nl/contact/”]Contact »[/button]